ГоловнаПолітика

ПР написала інструкції для "своїх" і "чужих" членів виборчкомів

"Свободівці" показали приклад партійного документа.

ПР написала інструкції для "своїх" і "чужих" членів виборчкомів
Фото: zaxid.net

ВО "Свобода" продемонструвала документи, видані Партією регіонів, вони містять приписи для окружних виборчих комісій (ОВК), як поводитися зі "своїми" і "чужими".

Про це повідомила кандидат в народні депутати від "Свободи" Ірина Сех.

"Інструкція має три аркуші, як діяти: коли головою є представник ПР, коли головою не є представник ПР, коли під час засідання комісії немає кворуму", - заявила вона.

За її словами, це зайве свідчення, що "ОВК створювали спеціально для фабрикації та фальсифікації виборів та узурпації влади у виборчих комісіях".

"Штаб рекомендує під час проведення засідань "чужими" членам ОВК сприяти відмові складенню присяги. Є серйозні пропозиції про призначення технічних працівників - персонально за прізвищами. Штаб ПР рекомендує давати пропозиції всіх "наших". Якщо голова ОВК не є представником владної партії, то люди, які пропонуються на технічних працівників, повинні бути "зарізані" в процесі голосування. Також штаб пропонує збільшити кошторис на утримання технічних працівників на одну другу більше, ніж це пропонується в кошторисі ЦВК. Про розподіл обов'язків членів ОВК: пропонується "нашим" членам ОВК - важливі завдання, "не нашим" - найважчу роботу", - наголосила Сех.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram