ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"Регіонал" звинуватив опозицію в юридичному спамі

Забарський наголосив, що ЦВК розглянула скарги, і всі її члени одностайно відмовилися задовольнити їх.

"Регіонал" звинуватив опозицію в юридичному спамі
Фото: kp.ua

Скарги представників "Батьківщини" у ЦВК про вивішування прапорів Партії регіонів на держустановах - юридичний спам для створення чергового інформприводу.

Про це заявив депутат від ПР, представник партії в Центральній виборчій комісії Владислав Забарський, якого цитує прес-служба партії.

"Партія "Батьківщина" подала у ЦВК дві скарги з приводу того, що нібито Партія регіонів порушила законодавство під час проведення передвиборної агітації. Зокрема, орієнтуючись на повідомлення в ЗМІ, вони вказали, що ніби в держустановах незаконно вивішують прапори Партії регіонів", - нагадав політик.

Забарський наголосив, що ЦВК розглянула скарги, і всі її члени одностайно відмовилися задовольнити їх.

Влада запустила нову технологію фальсифікації виборів, суть якої полягає в недопущенні представників опозиції в окружні виборчі комісії

— народний депутат від БЮТ, уповноважена особа ВО «Батьківщина» в ЦВК Сергій Подгорний

"Оскільки ці скарги не відповідають вимогам закону про вибори народних депутатів, а саме - вони не були підкріплені належними доказами", - повідомив парламентарій.

Ба більше, він зазначив, що у своїй скарзі представники "Батьківщини" вказували на те, що нібито біля Ради Міністрів Автономної Республіки Крим було вивішено прапори Партії регіонів.

"Оскільки ці скарги не були оформлені згідно з вимогами закону, то єдина їхня мета - створення чергового інформприводу. Такі скаргиє юридичним спамом або зловживанням правом на скаргу", - переконаний політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram