ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Опозиція закликає українців не голосувати за владу

"Батьківщина" впевнена, що сформує в Раді більшість, яка усуне Януковича від влади.

Опозиція закликає українців не голосувати за владу
Фото: Макс Левин

Об'єднана опозиція "Батьківщина" закликала українців не голосувати на виборах до Верховної Ради за представників влади.

Про це йдеться в резолюції мітингу прихильників опозиції, який відбувся сьогодні в Києві, повідомляють у прес-службі Об'єднаної опозиції.

На переконання опозиціонерів, звільнення політичних ув'язнених і захист незалежності України можливі лише після відсторонення Президента України Віктора Януковича та Партії регіонів від влади.

"Сьогодні при владі в рідній Україні - бандитський кримінально-окупаційний режим. Сьогодні саме ця окупаційна влада і є головною загрозою національній безпеці країни, її реальної Незалежності та рідної української мови", - наголошено в документі.

В опозиції переконані, що "нинішній кримінальний режим" вдався до політичних репресій і посадив у тюрми справжніх українських патріотів, зокрема лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко й екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Їх не допустили до виборів, але вони залишаються з нами", - наголошується в резолюції.

В опозиції також висловили переконання, що виграють парламентські вибори, сформують у Верховній Раді нову демократичну більшість, яка "відсторонить Януковича від влади", припинить політичні репресії та поверне країну на демократичний європейський шлях розвитку.

Опозиція також закликала українців боротися проти нинішньої влади й не голосувати за її представників на майбутніх парламентських виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram