ГоловнаПолітика

Янукович наказав місцевій владі радитися з людьми

Президент проінструктував кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій.

Янукович наказав місцевій владі радитися з людьми
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Головним критерієм оцінки діяльності місцевої влади є довіра людей і їх консолідація навколо спільної справи.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомили в прес-службі глави держави.

"Головний чинник, який буде оцінкою кожного з вас - це довіра людей", - зазначив Президент.

Він звернув окрему увагу на те, що представники місцевої влади зобов'язані організовувати свою роботу так, щоби їхні починання працювали на об'єднання суспільства.

Президент особливо наголосив, що обов'язком місцевої влади є докладне інформування громадян про плани розвитку їхніх населених пунктів і регіонів.

"Обов'язково треба радитися з людьми, працювати з громадськими організаціями, ЗМІ, знати думку громадськості", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що координаційна рада з питань розвитку громадянського суспільства затвердила концепцію реформи місцевого самоуправління і територіальної організації органів влади до 2015 року.

У документі, підготовленому Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, докладно розповідається про недосконалість нинішньої системи адміністративно-територіального устрою країни. Однією з його причин названо надмірно велику кількість органів місцевої влади, дублювання та неузгодженість їхніх функцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram