ГоловнаПолітика

Власенкові запропонували почекати, поки від Тимошенко піде Кокс

Адвоката не пустили до підзахисної через візит делегації Європейського парламенту.

Власенкові запропонували почекати, поки від Тимошенко піде Кокс
Фото: Макс Левин

Інформація адвоката Сергія Власенка про те, що захисників екс-прем'єра Юлії Тимошенко не пустили до неї в лікарню, не відповідає дійсності, повідомляє Державна пенітенціарна служба.

"Сьогодні, 14 серпня, в ЦКЛ №5 прибули на побачення з засудженою Ю. Тимошенко захисники С. Власенко та Є. Тимошенко. Їх побачення тривало з 11.00 до 12.00. Після обідньої перерви захисники знову прибули в ЦКЛ №5 з наміром продовжити спілкування з ув'язненою Ю. Тимошенко, незважаючи на те, що після завершення першого побачення співробітники пенітенціарної служби і С. Власенка, і Є. Тимошенко повідомили про запланований візит до ув'язненої представників делегації Європейського парламенту на чолі з екс-президентом ЄП Петом Коксом о 14.00", - передає прес-служба ДПтС.

Відповідно, зустріч ув'язненої з  іноземними гостями була розпочата в запланований час і нині триває, стверджують у відомстві.

"Захисникам ув'язненої повідомили про те, що продовжити зустріч з Ю. Тимошенко вони зможуть після завершення візиту представників ЄП", - додали в пенітенціарній службі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram