ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Доній балотується в Раду від округу в Коломиї

Від Об'єднаної опозиції в окрузі зареєстровано слабкого кандидата, вважає політик.

Доній балотується в Раду від округу в Коломиї
Фото: Макс Левин

Нардеп від НУ-НС Олесь Доній зареєструвався кандидатом у народні депутати як самовисуванець від округу №88 у Коломиї Івано-Франківської області.

Про це він повідомив УНН.

"Це Коломия, 88-й виборчий округ", - повідомив Доній.

"На Франківщині, коли я був у Коломиї, мене запросили на висування представники місцевих політичних партій, місцева творча інтелігенція, і коли я дізнався, що там буде Юрій Шухевич, я сказав, що відмовляюся на його користь і не буду там балотуватися, тому що я ставлюся до нього з великою повагою і шаною. Через годину він передзвонив і сказав, що він знімає свою кандидатуру на мою користь. І, я думаю, що це знак. Ця людина - син легендарного Романа Шухевича, а Роман Шухевич - сам багаторічний політв'язень. І якщо такі люди мені довіряють і готові навіть зніматися на свою користь, це саме послужило останнім поштовхом для прийняття рішення", - підкреслив він.

Також Доній зазначив, що основний його опонент - представник від влади Богдан Гдичинський, який зараз очолює службу міністра юстиції Олександра Лавриновича.

Він нагадав, що раніше Гдичинський очолював в облраді фракцію Партії регіонів.

"Одначе "зарисувався" він як безпартійний, хоча нещодавно він представляв Партію регіонів в облраді. І при тому весь адмінресурс працює на нього", - сказав він.

Щодо інших, то, на думку кандидата в депутати, слабких кандидатів спеціально поставили, щоб представники влади перемагали.

"Від Об'єднаної опозиції у 88-му окрузі зареєстровано кандидатом помічника народного депутата Дмитра Шлемка Олександра Левицького", - повідомив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram