ГоловнаПолітика

"Свобода" знайшла вбивць свого однопартійця

"Свободівці" провели самостійне розслідування.

"Свобода" знайшла вбивць свого однопартійця
Фото: http://transkarpatia.net

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє, що знайдено вбивць їхнього однопартійця в Сумській області Василя Удода.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

У повідомленні наголошено, що "свободівці" провели самостійне розслідування вбивства В. Удода, який "викрив наркокартель у Конотопському районі Сумської області".

"Завдяки широкому розголосу і скрупульозній праці "свободівців" було знайдено вбивць Василя Удода. Тепер їх затримано", - наголосили в партії.

Зокрема, 6 серпня голова Конотопської міської організації ВО "Свобода" Артем Семенихін "провів опитування селян і знайшов очевидців розправи над В. Удодом".

Тим часом міліція не проводила жодного розслідування. "Двоє правоохоронців приїжджали в село, але замість того, щоб опитати місцевих жителів, вони байдикували біля магазинчика", - зазначили в партії.

"Свідки, яких знайшов А. Семенихін, зазначили, що до вбивства причетні троє селян, які працюють на наркотичних плантаціях. А. Семенихін подав заяву в прокуратуру і МВС про злочин із зазначенням осіб, причетних до вбивства", - наголосили у "Свободі".

Унаслідок розголосу справи тіло В. Удода на вимогу прокурора міста відправили в Суми на повторну судово-медичну експертизу.

"Також міліція відкрила протокол огляду, показала фото, на яких видно, що тіло було понівечене, закидано гілками і ганчір'ям. Тіло лежить у неприродній позі, рука підвернена під спину", - йдеться в повідомленні.

Тепер, за інформацією "Свободи", "троє підозрюваних затримані, а в селі, де було скоєно вбивство, працюють 11 оперативників".

Нагадаємо, 6 серпня ВО "Свобода" заявила про вбивство в Конотопі Сумської області члена цієї політсили Удода.

Тривалий час Удод вів активну громадсько-політичну діяльність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram