ГоловнаПолітика

Брати Капранови розповіли про свої передвиборні плани

Письменники пообіцяли ламати руки депутатам-"піаністам".

Брати Капранови розповіли про свої передвиборні плани
Фото: comments.ua

Письменники Віталій і Дмитро Капранови, які очолили виборчий список партії "Собор", вважають своїм завданням мобілізацію виборців на виборах Верховної Ради, щоб уникнути фальсифікацій.

"Будуть великі підтасовування, фальсифікації, і боротьба з ними тільки одна - явка виборців на дільниці. Наше завдання - мобілізувати людей... Цього разу очікується близько 20 (млн виборців, які прийдуть на дільниці, при загальній кількості понад 36 млн) - це катастрофа, тому що влада намалює собі 300 місць у парламенті", - сказав Дмитро.

Брати наголосили, що готові представляти інтереси виборців, яких, за їхніми даними, майже половина.

Письменники також зазначили, що в разі проходження в Раду мають намір активно брати участь у роботі парламенту і боротися з депутатами, які голосують чужими картками.

"Особисто ми будемо відстежувати всіх, хто голосує за інших, і будемо реально ламати руки. Це не передвиборні обіцянки, а попередження", - заявив Дмитро.

При цьому брати не змогли відповісти, яку політичну силу будуть підтримувати на виборах Ради в разі зняття "Собором" списку кандидатів.

Зазначимо, "Собор" має намір у середині жовтня зняти з виборів свій список кандидатів у депутати Ради, якщо на той момент імовірність подолання 5%-го бар'єру для проходження в парламент партія оцінить як низьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram