ГоловнаПолітика

Балога обіцяє не співпрацювати з "Батьківщиною" в новому парламенті

Міністр оборони сподівається створити в Раді свою фракцію.

Балога обіцяє не співпрацювати з "Батьківщиною" в новому парламенті
Фото: Макс Левин

Голова оборонного відомства, лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога каже, що навряд повернеться до органів виконавчої влади, якщо його оберуть до Верховної Ради.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті “КоммерсантЪ-Украина”.

"Шанси мінімальні", - сказав Балога, відповідаючи на запитання щодо можливості повернутися з парламенту у виконавчу владу

Він також висловив упевненість, що йому вдасться створити в новому скликанні ВР свою фракцію, незважаючи на те, що "Єдиний центр" висунув лише дев'ять депутатів у мажоритарних округах.

"А я вас запевняю, що ми створимо фракцію. У ній буде більше, ніж дев'ять депутатів", - сказав він. За словами В. Балоги, за необхідності його політична сила буде готова працювати над створенням будь-якого союзу, над збільшенням фракції в ім'я стабілізації в державі, євроінтеграції та співпраці з усіма сусідами, особливо в сфері торгівлі.

При цьому він запевнив, що з фракцією "Батьківщина" ніякої співпраці бути не може.

"Однозначно, що у фракції партії" Батьківщина "я працювати не буду. Навіть без Юлії Тимошенко, в нинішньому її вигляді", - сказав він. Водночас Балога зазначив, що це не впливає на його позицію щодо трагічного питання про перебування Тимошенко у в'язниці, яке потрібно вирішити якомога швидше.

Нагадаємо, раніше Балога заявив, що не вважає, що країна при нинішньому керівництві рухається в правильному напрямі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram