ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

ПР відвела Жванії округ в Одеській області

Партія регіонів підібрала політика, який не потрапив у списки опозиції.

ПР відвела Жванії округ в Одеській області

Народний депутат із фракції НУ-НС Давид Жванія балотуватиметься як самовисуванець у 140 виборчому окрузі в Одеській області.

Цю інформацію одеському виданню "Думская" підтвердив екс-голова одеського облуправління внутрішніх справ і куратор програми влади з виділення коштів "Народний бюджет" у 140 виборчому окрузі Михайло Яцков.

Колишній міліціонер додав, що сам він йти на вибори в окрузі не планував і не планує: "Я залишуся куратором "Народного бюджету", - заявив він.

Видання пише з посиланням на джерела в штабі ПР, що Яцков буде довіреною особою Жванії, якого негласно підтримає партія влади.

Офіційно ПР не висунула в 140 окрузі (міста Іллічівськ, Теплодар, Овідіопольський район, частина Біляївського району) свого представника. "Синьо-білі" планують підтримати там одного із самовисуванців. Раніше таким називали самого Яцкова, але він нібито відмовився на користь Давида Жванії.

Опонентами члена першого кабінету міністрів Тимошенко стануть представник Об'єднаної опозиції Сергій Шумський, екс-голова одеської "Батьківщини" Сергій Белюк (він іде від "УДАРу"), керівник фракції "Батьківщини" в Одеській міськраді Геннадій Чекіта (самовисуванець) і комуністка Євгенія Коваленко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram