ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Криму БЮТ не хоче підписувати Меморандум

Відмову пояснюють протестом проти чинного закону про вибори.

У Криму БЮТ не хоче підписувати Меморандум
Фото: http://donbass.ua

Сьогодні в Сімферополі з ініціативи голови Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолія Могильова відбулося підписання Меморандуму про чесні та демократичні вибори.

Ініціативу кримських "регіоналів" про забезпечення в республіці відкритого виборчого процесу підтримали понад 10 парторганізацій.

Голова КРО Партії регіонів Анатолій Могильов подякував усім, хто підтримав цю ініціативу, і зазначив, що це говорить про високу цивільну відповідальність і свідомість цих політичних сил.

Однак представники деяких парторганізацій прийшли на зустріч із головою КРО Партії регіонів Анатолієм Могильовим лише для того, щоб нагадати про своє існування. Так, перший секретар Кримського рескому КПУ Олег Соломахін заявив, що сьогодні не може підписати меморандум і має намір зробити це завтра, мотивуючи це тим, що це питання не було розглянуто колегіальним органом рескому КПУ.

Своєю чергою, скандально відома лідер Кримського республіканського комітету Прогресивної соціалістичної партії України Надія Полякова взагалі відмовилася підписувати меморандум. Свою позицію вона пояснила протестом проти чинного закону про вибори.

При цьому лідери кримських парторганізацій опозиційних політичних сил, таких як "Батьківщина", "Свобода", "УДАР" проігнорували запрошення голови КРО Партії регіонів. Не відомо, що таким чином вирішили показати ці політсили.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Криму Анатолій Могильов виступив із ініціативою підписання Меморандуму про чесні та демократичні вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram