ГоловнаПолітика

Через Об'єднану опозицію Гримчаку загрожує в'язниця

91-е місце у виборчому списку залишає примарні шанси нардепу на проходження в наступне скликання Ради.

Через Об'єднану опозицію Гримчаку загрожує в'язниця
Юрий Грымчак
Фото: http://www.svobodnaya.odessa.ua

Нардеп Юрій Гримчак усвідомлює загрозу притягнення його до кримінальної відповідальності в разі непотрапляння до складу парламенту наступного скликання.

"Якщо мене не буде обрано до Верховної Ради, то ніяких попереджувальних заходів не стану планувати і країну залишати не буду. Ніхто не скасовував подання Генеральної прокуратури про притягнення мене до кримінальної відповідальності. У нашій країні дії силовиків передбачити досить складно", - наводить слова Гримчака прес-служба "Народної Самооборони".

Водночас парламентар висловив переконання, що він потрапить до наступного скликання Верховної Ради, незважаючи на 91-е місце у виборчому списку Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

"Сумнівів щодо того, що я потраплю в наступне скликання Верховної Ради, немає", - упевнений Гримчак.

Нагадаємо, 14 травня 2010 року прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти депутатів Андрія Парубія й Юрія Гримчака через їхні дії в парламенті під час ратифікації "харківських угод".

Тоді також Генпрокуратура направила в Раду подання про притягнення нардепів до кримінальної відповідальності, однак воно так і не було розглянуто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram