ГоловнаПолітика

У Кабміні обурилися інформацією про виділення грошей масажисту Азарова

Втім, спростування уряду насправді нічого не спростовує.

У Кабміні обурилися інформацією про виділення грошей масажисту Азарова
Фото: builder.kiev.ua

Прес-служба Кабінету міністрів зазначає, що на реконструкцію басейну в Броварах виділили 22,5 млн гривень як на базу олімпійської підготовки.

"Днями деякі ЗМІ розповсюдили інформацію, що держава виділила 22,5 млн гривень на реконструкцію басейну в Броварах, власником якого нібито є дружина кандидата в депутати від Партії регіонів", - сказано в повідомленні.

"Це брехня, яка, до речі, вже неодноразово була спростована. Подальше розповсюдження такої брехливої інформації буде розцінюватися як свідомий цілеспрямований наклеп", - додали в прес-службі.

Варто зазначити, що портал "Наші гроші" не писав про те, що дружина особистого масажиста Азарова Сергія Федоренка - власник басейну, а лише про те, що вона є його директором.

"Насправді будівля плавального басейну "Купава" є комунальною власністю територіальної громади Броварів та знаходиться на балансі фізкультурно-оздоровчого закладу Броварської міської ради "Плавальний басейн "Купава", - уточнили в уряді.

"Відповідно до постанови КМУ №1228 від 29 грудня 2010 року цей басейн включено до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надано статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Сергій Федоренко є кандидатом у нардепи від Партії регіонів по мажоритарному округу в Броварах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram