ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Ар'єв: опозиція не переглядатиме виборчий список

Тому "скривджені" опозиціонери йтимуть по мажоритарці.

Ар'єв: опозиція не переглядатиме виборчий список
Фото: http://ukranews.com

Опозиціонери, які залишилися незадоволені своїми місцями, юридично ніяк не вплинуть на зміну виборчого списку Об'єднаної опозиції "За Батьківщину".

Про це заявив народний депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв, коментуючи інформацію про імовірний з'їзд політиків від опозиції, яким дісталися непрохідні місця в списку.

За його словами, б'ютівці, незадоволені розподілом місць у списку, йтимуть на вибори за мажоритарними округами, що призведе до конкуренції не тільки з провладними кандидатами, але і з представниками опозиції.

При цьому політик додав, що йому важко судити соратників, тому що кожен має право визначатися у своїй політичній кар'єрі.

Ар'єв також зазначив, що підстав для яких-небудь змін в існуючому списку вже немає, оскільки штаб Об'єднаної опозиції готує відповідні документи до Центральної виборчої комісії.

Крім того, народний депутат повідомив, що балотується по Святошинському району Києва, де його конкурентами будуть київський бізнесмен Лев Парцхаладзе і колишній депутат від Партії регіонів Олег Калашников.

"Я давно вибрав можливість йти саме по мажоритарному округу. Мені нецікавий список. Я - молодий політик, тому вважаю, що мені потрібно пройти бій, як молодому солдатові", - сказав Ар'єв.

Нагадаємо, кілька опозиційних політиків висловили своє невдоволення тим, що не потрапили до прохідної частини виборчого списку Об'єднаної опозиції "За Батьківщину". Так, депутат Сергій Міщенко відразу після завершення з'їзду заявив про свій вихід з фракції в парламенті. Також про своє невдоволення заявили нардепи Олесь Доній, Тарас Стецьків, Вадим Кротюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram