ГоловнаПолітика

Азаров: країні потрібен наш Президент і наша партія

Азаров розкритикував молоді партії.

Азаров: країні потрібен наш Президент і наша партія
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

"Об'єднання Яценюка й Тимошенко показово. Нарешті об'єдналися ті, хто несе відповідальність за підвищення тарифів та погіршення якості життя".

Так об'єднання опозиційних сил охарактеризував прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи на 14-му з'їзді Партії регіонів.

"Список Об'єднаної опозиції - список відповідальних за розруху в Україні, за втрачені роки. Ми повинні запитати у народу: ви хочете повторення хаосу? На цьому вони набили руки та кишені", - заявив Азаров.

Разом з тим, Азаров розкритикував і молоді партії.

"Сьогодні з'явилися нові сили, які, використовуючи авторитет улюблених народом спортсменів, несуть порожні обіцянки людям", - зазначив прем'єр.

"У них немає програм, є порожні обіцянки - зарплати в 1000 євро. А як це зробити? Вони не говорять", - додав він.

Озвучивши "нескладне завдання" Азаров підрахував, що метою цих партій є збільшення ВВП втричі, що в реальних умовах неможливо.

"А як це зробити вони не розповідають. Для них це деталі. Запитаємо людей: скільки вони можуть вірити в цей популізм?", - заявив прем'єр.

"Країні потрібен досвід економістів, інженерів, потрібен наш патріотизм, наша воля, щоб творити Україну. Наш Президент і наша здатність виконувати намічені плани. Кращий агітатор - наша робота - дороги, лікарні, елеватори, результати політики, яка дозволить народу розвивати країну. Правда на нашому боці, вона дає нам силу перемагати", - акцентував він.

"Правду люди можуть почути тільки від нас, від тих, хто пройшов випробування і опозицією, і владою", - резюмував прем'єр-міністр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram