ГоловнаПолітика

Тимошенко треба обмежити зустрічі з друзями і нардепами, - МОЗ

На думку заступника міністра, - це дуже серйозне психологічне навантаження.

Тимошенко треба обмежити зустрічі з друзями і нардепами, - МОЗ
Фото: www.lrp.lt

Екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко треба обмежити зустрічі з друзями, родичами та народними депутатами, оскільки такі вони дуже погано впливають на її здоров'я.

Про це сьогодні на брифінгу в Харкові заявила заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моїсеєнко.

"Коли величезна кількість відвідувачів - чи то гості,чи то родичі, чи народні депутати або друзі, - це дуже серйозне психологічне навантаження, навіть якщо воно позитивне", - сказала Моїсеєнко.

Таким чином, вона підтримала німецьких колег, які рекомендували Юлії Тимошенко уникати стресів. Раїса Моісеєнко зазначила, що "нардепи своєю поведінкою привернули увагу, але навряд допомогли реабілітаційному процесу Тимошенко".

Нагадаємо, близько 45 депутатів фракції "Блок Юлії Тимошенко-"Батьківщина" прибули ввечері 9 липня в ЦКЛ "Укрзалізниці" і організували чергування на 9 поверсі біля палати Тимошенко з метою недопущення її перевезення до суду з лікарні 10 липня.

Після цього головний лікар ЦКЛ № 5 у Харкові Михайло Афанасьєв пообіцяв виписати екс-прем'єр-міністра з установи, якщо представники фракції БЮТ-Б і далі заважатимуть співробітникам і пацієнтам закладу своєю присутністю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram