ГоловнаПолітика

Регіонали звинуватили опозицію у використанні праці дітей

За твердженням ПР, за символічну плату школярі змушені цілими днями сидіти під палючим сонцем в агітаційних наметах.

Івано-Франківська обласна організація Партії регіонів звинуватила опозицію у використанні дитячої праці.

Про це повідомила прес-служба ПР.

"Незважаючи на те, що до початку виборчої кампанії залишається ще цілий тиждень, опозиціонери активно включилися у виборчий процес. З початку липня 2012 року масово проводяться різні PR-акції. Для підвищення свого рейтингу та поширення популяризації серед населення опозиція залучає до роботи дітей. За символічну плату школярі змушені цілими днями сидіти під палючим сонцем в агітаційних наметах, залучаючи до лав опозиції нових прихильників", - незадоволені регіонали.

У Кіровоградській області розповсюджують церковні календарі з зображенням народного депутата від Партії регіонів Олександра Єдіна.

— кіровоградський молодіжний он-лайн-журнал «Гречка»

ПР зазначила, що згідно з Кодексом законів про працю України не допускається прийняття на роботу осіб молодше за 16 років.

"На жаль, представники Об'єднаної опозиції Тисменицького району на Прикарпатті вперто ігнорують основні положення трудового законодавства", - вважають у ПР.

Нагадаємо, що на нещодавньому мітингу КПУ в Одесі учасникам зустрічі лідера КПУ Петра Симоненка з виборцями платили гроші. Як передавав "Взгляд из Одессы", дорослі отримували 40 - 50 грн, а діти шкільного віку - 20 грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram