ГоловнаПолітика

Гриценко розповів, чому опозиція не домовилася з Кличком

"Нунсівцю" не сподобалася присутність у списках Кличка Івана Плачкова.

Гриценко розповів, чому опозиція не домовилася з Кличком
Фото: http://news.liga.net

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що очолювана ним політсила об'єдналася зі справжніми опозиційними партіями, а не з тими, які "імітують опозиційність з екранів телевізорів".

Про це він заявив під час прес-конференції у Львові.

Крім того, Гриценко зазначив, що "сьогодні є багато питань до партії "УДАР" і Віталія Кличка".

"Я хотів би почути, чому Іван Плачков, людина, яка проводила переговори за спиною уряду, в якому були Гриценко, Яценюк, Тарасюк, Кириленко, Пинзеник, здав інтереси нашої країни - підписав контракт з "РосУкрЕнерго", впустив в країну "УкрГазЕнерго", які взяли під контроль кращі підприємства. Це національна зрада. Чому ця людина йде від Кличка? Плачков - член партії і політради партії Кличка. І, за згодою лідера партії, Плачков йде очолювати компанію Ахметова "Київенерго", проти якої опозиційні сили борються як проти монополіста, який диктує киянам цінову та іншу політику", - сказав політик.

"Як пояснити те, що коли треба було протистояти "Беркуту" біля Українського дому, Кличко роздавав автографи? Немає відповіді на те, чому Кличко не став поруч з нами на акціях протесту, коли підписувалися Харківські угоди. Ось чому виникає питання до його опозиційності" , - заявив нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram