ГоловнаПолітика

Оновлений сайт Ради транслюватиме засідання парламенту

Сайт Верховної Ради "проапгрейдили".

Оновлений сайт Ради транслюватиме засідання парламенту

Оновлена версія Інтернет-порталу Верховної Ради розпочала роботу в тестовому режимі.

Як повідомив завідувач відділу досліджень і перспективних розробок управління комп'ютеризованих систем апарату Ради Сергій Миронченко, сайт запрацює у повноцінному режимі до жовтня.

Від сьогодні, заходчи на сайт парламенту працює автоматичне пересилання з сайту rada.gov.ua на iportal.rada.gov.ua. На стару версію можна повернутися, натиснувши на посилання в лівому верхньому кутку.

"Розробником нового сайту стала львівська фірма K-Technology, яка виграла тендер. Згідно з угодою, ця компанія повинна розробити крім нового сайту парламенту, ще й сайт голови Верховної Ради, першого заступника голови, типову версію для всіх комітетів та підрозділів апарату парламенту", - розповів Миронченко.

На головній сторінці нового сайту, зокрема, ведеться хронологія розгляду законопроектів: вказується, скільки депутатів проголосувало і не проголосувало за той чи інший документ, і чи ухвалено рішення.

Результат голосування будуть з'являтися практично миттєво. Також можна буде стежити за засіданнями парламенту у прямій трансляції, є фото- і відеогалереї, які наразі наповнюються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram