ГоловнаПолітика

У прокуратурі розповіли про причини обшуків полтавських комунальників

Представники відомства запевняють, що не вилучали документів і печаток.

У прокуратурі розповіли про причини обшуків полтавських комунальників

Обшуки на комунальних підприємствах Полтави пов'язані з розслідуванням кримінальної справи за фактом привласнення коштів місцевого бюджету.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Полтавської області.

Як зазначили представники відомства, зараз у провадженні прокуратури Полтави перебуває кримінальна справа, порушена за фактом розтрати та привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт із капітального ремонту трубопроводів опалення, водопостачання та водовідведення в приміщеннях житлових будинків, пов'язаного із цим фактом службового підроблення (ч. 2 і ч. 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Слідчі вживають усіх необхідних заходів для виявлення прихованої фінансово-господарської документації, пов'язаної з проведенням й оплатою зазначених ремонтних робіт.

У прокуратурі наголосили, що комп'ютерної техніки, печаток, документів, відсутність яких може поставити під загрозу нормальне функціонування комунальних структур міста, не вилучали.

Нагадаємо, 25 липня мер Полтави Олександр Мамай заявив про масові обшуки на комунальних підприємствах міста та вилучення документів, оргтехніки й печаток.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram