ГоловнаПолітика

ДПтС створює комісію для "нормального" лікування Тимошенко

Тюремники вважають, що німецькі фахівці лише консультують екс-прем'єра.

ДПтС створює комісію для "нормального" лікування Тимошенко
Фото: news.nikcity.com

Державна пенітенціарна служба України звернулася до Міністерства охорони здоров'я щодо створення спільної комісії медичних фахівців МОЗ, ДПтС та клініки "Шаріте" для визначення термінів лікування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні ДПтС.

В ДПтСУ зазначають, що німецькі лікарі "обстежують і консультують" Тимошенко з лютого 2012 року. Крім того, вже близько двох з половиною місяців (Юлія Тимошенко була переведена в лікарню 9 травня 2012 - ред.) екс-прем'єр проходить реабілітаційний курс у відповідності до рекомендацій німецьких лікарів і під їх постійним контролем.

Водночас у Пенітенціарній службі зазначають, що "протягом згаданого періоду, Юлія Тимошенко систематично порушує процес реабілітації, відмовляється від процедур, як правило, у зв'язку з численними зустрічами і побаченнями і від проведення необхідних лабораторних досліджень".

Нагадаємо, раніше, члени Харківського медичного товариства висловили стурбованість відсутністю позитивної динаміки в лікуванні Тимошенко, яке відбувається в ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові під керівництвом лікарів берлінської клініки "Шаріте".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram