ГоловнаПолітика

Чечетов шокований нахабством Тимошенко

На думку депутата, судмедекспертиза зробила правильні висновки про здоров'я лідера опозиції.

Чечетов шокований нахабством Тимошенко
Фото: Макс Левин

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко віддає перевагу зустрічам зі своїми відвідувачами, ігноруючи засідання суду.

Таку думку висловив народний депутат фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи заяви екс-прем'єра про те, що вона нібито за станом здоров'я не може бути на судовому засіданні у справі ЄЕСУ, повідомили в прес-службі ПР.

"Нахабство Тимошенко вражає своїми масштабами. Вона не з'являється на судове засідання через хвороби та одночасно цього самого дня проводить аж три зустрічі тривалістю по три години кожна. Наприклад, сьогодні вона приймала у себе Власенка, зустрілася з представником Європейського парламенту і з Кожем'якіним", - зазначив політик.

Чечетов упевнений, що після таких прикладів сумніватися в об'єктивності судмедекспертизи немає жодних підстав.

"Дивує, що за таких обставин адвокат екс-прем'єра Власенко заявляє про необ'єктивність судово-медичної експертизи. Адже хвора людина потребувала би спокою, а не влаштовувала у себе в лікарняній палаті масу зустрічей. Хоча такий сценарій поведінки Тимошенко ми вже бачили 2001 року, коли вона не з'являлася на судові засідання, посилаючись на стан здоров'я, а сама організовувала направо і наліво свої прес-конференції. Думаю, суд після детального ознайомлення з висновками судово-медичної експертизи покладе кінець нахабству та брехні про стан здоров'я колишнього глави уряду", - підкреслив парламентар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram