ГоловнаПолітика

У ПР хочуть провести позачергову сесію Ради відразу після з'їзду

Олійник запевняє, що остаточного рішення ще не ухвалили.

У ПР хочуть провести позачергову сесію Ради відразу після з'їзду
Фото: Макс Левин

У Партії регіонів планують провести позачергову сесію Верховної Ради 31 липня.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

За його словами, остаточного рішення про дату сесії не ухвалено, проте в кулуарах обговорювали дату її проведення - 31 липня, відразу після з'їзду Партії регіонів, який відбудеться 30 липня.

"Попередньо була розмова про проведення позачергової сесії 31 липня. Але це було наприкінці попередньої сесії. У кулуарах говорили, мовляв, не виключено, що сесія пройде 31 липня. Всі знають, що 30 числа буде з'їзд партії, і практично всі депутати будуть на з'їзді. І далі можна буде спланувати якусь роботу", - зазначив "регіонал".

Олійник також спрогнозував, що зібрати позачергову сесію 27 липня, про що говорив один із лідерів ВО "Батьківщина" практично неможливо.

"Люди планують відпочинок, і якщо їх не попередити заздалегідь, то не можна зібрати сесію в будь-який час. Зібрати двох-трьох депутатів можна будь-коли. А як же кворум? Це не просто. А є ж іще фракції і Комуністичної партії, і Народної партії. Зібрати 150 підписів - це не проблема, зібрати сесію - це вже проблема", - зазначив Олійник.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради, один із лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що Партія регіонів розглядає дві дати проведення позачергової сесії Верховної Ради України: 31 і 27 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram