ГоловнаПолітика

Азаров ніколи не потрапляв у ДТП

Втім, прем'єр не уточнив, як часто водить машину сам.

Азаров ніколи не потрапляв у ДТП
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр Микола Азаров за 44 роки водійського стажу жодного разу не потрапляв у ДТП.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Відповідаючи на питання, чи буде Кабмін опікуватися проблемами безпеки на дорогах, Азаров повідомив, що вже провів на цю тему зустріч з представниками громадських організацій.

"Це була дуже цікава зустріч, на якій прозвучала ціла низка корисних пропозицій. Я вже доручив керівникові Секретаріату Кабміну Любченкові К.В. через два тижні підготувати засідання Кабміну з питання безпеки на дорогах за участю представників громадських організацій", - повідомив прем'єр.

"У них з'явиться можливість висловити свої критичні зауваження тим керівникам, які в нашій країні відповідають за цю проблему. До цього засідання уряду необхідно підготувати цілий пакет рішень, які уряд розгляне. Словом, потрібна велика робота", - додав він.

Азаров також повідомив, що наприкінці зустрічі запитав у керівників громадських організацій, чи потрапляли вони самі в ДТП.

"Ви уявляєте, що з'ясувалося: один із них потрапляв сім разів, кілька людей потрапляли по два рази, словом, усі вони потрапляли, один я тільки примудрився за свої 44 роки водійського стажу, постукаю по столу, не потрапити в ДТП", - розповів прем'єр.

"Тому на засіданні уряду виступлять люди з досвідом, із знанням, їм буде що розповісти", - підсумував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram