ГоловнаПолітика

Київська міліція знесла намет депутатів-б'ютівців

Одарченко обіцяє звернутися в Генпрокуратуру.

Київська міліція знесла намет депутатів-б'ютівців
архивное фото
Фото: most-harkov.info

У Києві співробітники міліції знесли намет, в якому працювала виїзна громадська приймальня народних депутатів з фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрія Одарченка та Юрія Ганущака.

Як повідомляє прес-служба Київської міської організації партії "Батьківщина", інцидент стався в Києві на вул. Дубініна, 2, де протягом тривалого часу триває протистояння між жителями і ЗАТ "Український центр обслуговування пасажирів на залізничному транспорті", який намагається побудувати 17-поверховий будинок на крутому схилі.

"Пізно ввечері 19 липня до намету підійшли близько 20 міліціонерів, які, не пред'явивши посвідчень і без жодних пояснень, почали його зносити. Водночас міліція застосовувала силу до людей, в тому числі і до депутатів, а вимоги показати свої службові посвідчення і назватися вони повністю ігнорували. Після знищення намету "правоохоронці" залишили місце події, також не сказавши ані слова", - сказано в повідомленні.

"В цьому випадку має місце явний бандитизм з боку людей у формі", - заявив Одарченко.

"Ми звернемося в Генеральну прокуратуру і до суду з вимогою встановити, хто були ці особи і на якій підставі вони діяли. Всі події зафіксовані на відео, і я гарантую, що ми зробимо все можливе для того, щоб всі ці особи були притягнуті до кримінальної відповідальності. Якщо не зараз - то відразу після перемоги Об'єднаної опозиції", - зазначив нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram