ГоловнаПолітика

Телеканал ТВі вимкнули в 11 містах

Замість опозиційного каналу в пакет додали телеканал Національного банку.

Телеканал ТВі вимкнули в 11 містах

Кабельна мережа "Тріолан" без попередження вимкнула телеканал ТВi.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє ведучий телеканалу Вахтанг Кіпіані.

"Без усяких попереджень наш телеканал був відключений кабельною мережею "Тріолан". Це означає, що можливості дивитися ТВі позбавили частину жителів 11 міст України - Києва, Луганська, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька, Полтави, Сімферополя, Сум, Харкова, Чугуєва", - уточнив він.

Тим часом заступник директора з розвитку мережі телеканалу ТВі Олександр Півнюк у прямому ефірі телеканалу повідомив, що інформація про вимкнення надійшла "2 години тому".

Він розповів, що в "Тріолані" причиною вилучення телеканалу з пакетної послуги назвали технічні проблеми, але при цьому уточнив, що замість ТВi користувачам додали телеканал Національного банку "БТБ".

"Ця торгова марка об'єднує 12 мереж по всій Україні. Ми звернулися до диспетчерів, які сказали, що цього каналу більше не буде", - заявив Півнюк.

"Коли ми звернулися до керівника київських операторів - Остапенко Світлани - вона сказала, що йде ремонт обладнання, і поки його не полагодять, ТВі показувати не будуть, замість цього є для показу інший канал. Тобто зараз близько 200 тисяч абонентів отримують сигнал іншого каналу - каналу БТБ", - зазначив він.

"Від керівництва київського "Тріолану" обіцянок і прогнозів поки що немає. Одразу після цього ми почали з'ясовувати і побачили, що в Дніпропетровську вимкнули, в Харкові, у Запоріжжі, в Луганську. У нас є угода агента з цими компаніями, і зараз ми з'ясовуємо причини", - додав представник телеканалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram