ГоловнаПолітика

Міліція місяць буде з'ясовувати, хто винен у ДТП за участю Москаля

Попередніх версій причин аварії не називають.

Міліція місяць буде з'ясовувати, хто винен у ДТП за участю Москаля
Автомобиль, в котором сидел Москаль
Фото: comments.ua

Міліція призначила судові експертизи у кримінальній справі про ДТП, у якій в Миколаївській області було травмовано нардепа Геннадія Москаля.

Про це на прес-конференції повідомив начальник відділу Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ Микола Рудницький.

"За цим ДТП ведеться розслідування, за результатами призначених судових експертиз буде встановлено винуватця аварії", - сказав він.

За даними Рудницького, призначено три експертизи - трасологічну (за допомогою якої встановлять траєкторію руху транспортних засобів), автотехнічну (визначать стан дороги) та судово-медичну (стан водіїв).

Результатів експертиз очікують через місяць.

Водночас Рудницький не назвав попередніх версій причин аварії.

Нагадаємо, слідче відділення Миколаївського районного відділення Управління МВС у Миколаївській області порушило справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждав депутат Москаль.

Москаль спочатку відмовився від госпіталізації і звернувся по медичну допомогу вже в Одесі - в Одеську клінічну лікарню, його госпіталізували в терапевтичне відділення з діагнозом "перелом 9 ребра праворуч".

Також госпіталізовано в травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва депутата Миколаївської міської ради від фракції БЮТ Олександра Курченка з переломом правого плеча.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram