ГоловнаПолітика

Тимошенко провела на зустрічах з гостями 170 годин, - ДПтС

Найчастіше екс-прем'єр зустрічалася з адвокатом Сергієм Власенком.

Тимошенко провела на зустрічах з гостями 170 годин, - ДПтС
Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко під час свого перебування на лікуванні в ЦКЛ № 5 Харкова з 10 травня по 16 липня провела 79 зустрічей зі своїми захисниками, родичами, народними депутатами, іншими особами, в тому числі з представниками іноземних держав.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

Згідно з повідомленням, загальна тривалість цих зустрічей становить понад 170 годин.

Зокрема, за час перебування в стаціонарній установі Тимошенко провела зі своїм захисником Сергієм Власенком 37 зустрічей тривалістю понад 73 годин. "Іноді зустрічі проходили по два або три рази на день", - уточнили в прес-службі.

Також екс-прем'єр провела 19 зустрічей зі своєю дочкою Євгенією Тимошенко (тривалість понад 37 годин), 5 годин - із захисником Андрієм Кожем'якіним і одну зустріч із захисником Сергієм Сасом. "Загальна тривалість цих побачень (з двома захисниками) становить 10 годин", - зазначили в прес-службі.

ДПтС також повідомляє, що на зустрічах з представниками іноземних держав Тимошенко провела понад 30 годин, з іншими особами - більше ніж 20 годин.

У прес-службі також зазначили, що за час перебування в Качанівській виправній колонії (№54) та Центральній клінічній лікарні м. Харкова №5 Тимошенко зустрілася з 52 представниками різних країн.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні "Укрзалізниці" з 9 травня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram