ГоловнаПолітика

Кличко обіцяє не співпрацювати з Партією регіонів

Лідер "УДАРу" обіцяє, що в його партії тушок не буде.

Кличко обіцяє не співпрацювати з Партією регіонів
Фото: novostiua.net

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявляє, що ні за яких обставин не розглядає можливості партнерства в новій Верховній Раді з Партією регіонів.

Про це він сказав в інтерв'ю "5 каналу".

"Партія регіонів за останні роки неодноразово показувала своє справжнє обличчя за допомогою тих кроків, які вона робила. Вони не відповідають інтересам людей - швидше відповідають інтересам фінансово-промислових груп. Тому з партією, яка зруйнувала довіру людей, ми співпрацювати не будемо", - запевнив Кличко.

"Щодо питань, які стосуються інтересів держави і її громадян, ми завжди будемо їх відстоювати, незалежно від позиції тих чи інших політичних сил. Це - наша принципова позиція, наша репутація", - додав політик.

Крім того, Кличко зазначив, що не варто виключати можливості появи в майбутньому парламенті перебіжчиків з однієї фракції в іншу. Водночас він пообіцяв, що в "УДАРі" тушок не буде.

"Ми вимагаємо від наших кандидатів гарантій того, що вони будуть дотримуватися принципів партії. Тушок у нашій майбутньої фракції не буде. Я несу персональну відповідальність за кожну людину", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко хоче знати про джерела фінансування партії "Україна - вперед", яку очолює позафракційний народний депутат Наталія Королевська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram