ГоловнаПолітика

Опозиція заявляє, що міліція не дає збирати підписи проти Януковича під Українським домом

У виборчому штабі кажуть, що мають дозвіл від КМДА.

Опозиція заявляє, що міліція не дає збирати підписи проти Януковича під Українським домом
фото из архива
Фото: censor.net.ua

Міліція намагалася перешкодити активістам Об'єднаної опозиції біля Українського дому збирати підписи під заявами про вступ у справу як третя особа в судовому позові голови ради Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка до Президента Віктора Януковича.

Про це повідомили в прес-центрі київського регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції.

Згідно з повідомленням, підійшовши до представників штабу, працівники правоохоронних органів попросили "припинити незаконну громадську діяльність через відсутність дозволу від органу місцевого самоврядування".

Незважаючи на наявність поданої в КМДА та зареєстрованої заявки на розміщення наметів пі час акції "Україна проти Януковича!", де в переліку зазначених адрес знаходиться також і адреса Українського дому, правоохоронці заборонили збирати підписи саме тут.

"Нам так і не пояснили, чому не можна збирати підписи під Українським домом, тимчасом як піарно-наметова партія Королівської виставляє свої намети всюди, і режим тільки розшаркується перед її бурхливою діяльністю. Натомість збір підписів Об'єднаної опозиції на підтримку позову щодо усунення від влади Януковича відразу викликав вибухову реакцію", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Київська область починає масштабну всеукраїнську акцію "Україна проти Януковича", мета якої - зупинити антиукраїнський наступ і припинити повноваження Президента Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram