ГоловнаПолітика

Львівська "Батьківщина" приєдналася до акції проти Януковича

Кожен охочий може поставити підпис на листівці "Я буду вас судити!".

Львівська "Батьківщина" приєдналася до акції проти Януковича

У Львівській області стартувала акція "Україна проти Януковича", в рамках якої кожен може поставити свій підпис під листівкою "Я буду вас судити!".

Про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник Львівського регіонального виборчого штабу ВО "Батьківщина" Степан Кубів.

За його словами, такі листівки можна отримати в усіх регіонах України.

Також опозиція закликає громадян підписувати заяви про долучення до справи як третьої особи. Згодом ці заяви додадуть до позову голови ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка проти Президента України Віктора Януковича.

Акція повинна завершитися 1 вересня. Тоді Яценюк подасть позов у Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ, а підписані заяви про приєднання третіх осіб долучать до справи.

"У час розчарування й апатії може виникнути запитання, а для чого це? Це ж нічого не дасть. Ми повинні бути готові ще не раз повставати, бо байдужість - це шлях до рабства", - наголосив на прес-конференції народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Степан Курпіль.

За його словами, якщо Вищий спецсуд не прийме позову проти Президента, то опозиція готова подавати позови в європейські судові інстанції.

Нагадаємо, сьогодні до акції "Україна проти Януковича" приєднався київський осередок "Батьківщини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram