ГоловнаПолітика

Олійник вважає позов опозиції проти Януковича "шулерством"

За словами регіонала, питання захисту конституційних прав розглядають за індивідуальним зверненням конкретного позивача.

Олійник вважає позов опозиції проти Януковича "шулерством"
Фото: vtabloid.com

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник назвав "професійним шулерством" позов опозиції до Президента Віктора Януковича.

Як повідомили у прес-службі ПР, про це Олійник заявив, коментуючи наміри лідерів Об'єднаної опозиції "За Батьківщину" подати позов до Януковича через порушення ним законів, Конституції та через узурпацію влади.

За його словами, питання захисту конституційних прав в українських судах розглядають виключно за індивідуальним зверненням конкретного позивача, тому заява опозиції про колективний судовий позов до Президента України є професійним шулерством.

"Громадяни України повинні знати про те, що опозиція почала системно займатися шулерством і цілком свідомо вводити людей в оману", - сказав він.

Як зазначив депутат, політичні опоненти ПР пропонують подати судовий позов проти Президента, "розуміючи, що колективних звернень навіть не розглядають".

На думку регіонала, таких звернень опозиції суд просто не візьметься розглядати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram