ГоловнаПолітика

Кернес: Власенко облився зеленкою заради самопіару

Харківський градоначальник знає, що жодного зловмисника не було, а були підручні, які на зарплаті в захисника екс-прем'єрки.

Кернес: Власенко облився зеленкою заради самопіару
Фото: Предоставлено пресс-службой Геннадия Кернеса

Мер Харкова Геннадій Кернес упевнений, що захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко "облився зеленкою" заради піару.

Про це йдеться в офіційній заяві мера щодо інциденту із захисником Сергієм Власенком, якому в обличчя хлюпнули зеленкою.

"Припиніть займатися самопіаром. Спочатку ви з усією Україною ледве нашкребли кілька сотень політичних "заробітчан" і звезли їх під стіни Качанівської колонії. Потім цих самих людей ви перетягнули до будівлі Апеляційного суду", - цитує Кернеса офіційний сайт мерії.

"Десятками "КамАЗів" комунальні служби міста вивозили із цих місць сміття, залишене вашими прихильниками", - додав мер.

"Я звертаюся до Сергія Власенка! Я розумію, що 15 липня в Харкові вперше за останні 40 років було зафіксовано температурний максимум - 35,1 градуса. Але це не дає вам підстав вже наступного дня обливатися зеленкою. Це була акція політичного самопіару з метою привернути до себе увагу", - запевняє Кернес.

"Чому ніхто з безлічі репортерів так і не зафіксував моменту, коли на вас нібито вилили зеленку? Чому вже вдруге таємничим зловмисникам удається втекти непоміченими? Чому сьогодні ви передусім звернулися не до лікарів із проханням промити очі від їдкої рідини, а побігли до журналістів?" - запитує мер.

"Відповідь проста - ніякого зловмисника не було. А були ваші підручні, які у вас на зарплаті. Ваша мета - привернути до себе увагу і ще заробити на цьому гонорар і політичні дивіденди", - зазначив Кернес.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram