ГоловнаПолітика

​Адвокат Тимошенко заявив про тиск на судмедекспертів

Власенко розповів, чому на дверях палати Тимошенко встановлюють ґрати.

​Адвокат Тимошенко заявив про тиск на судмедекспертів
Фото: Макс Левин

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє про тиск влади на судово-медичних експертів, які, відповідно до рішення суду, роблять експертизу стану здоров'я Тимошенко.

Про це він заявив журналістам біля Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці".

"На експертів зараз чинять шалений тиск", - сказав Власенко.

За його словами, причиною ненадання суду висновків експертів 10 липня є не великий обсяг документів, на який посилалися експерти.

"Йдеться про те, що експертизу призначено, очевидно, незаконно, питання, які їм ставлять, виходять за межі компетенції судово-медичних експертів, вони просто відмовляються готувати документи", - сказав Власенко.

Власенко зазначив, що на поставлені експертам питання неможливо відповісти без огляду Тимошенко.

Він також заявив, що на двері, які ведуть до сходової клітки на дев'ятий поверх лікарні, де розташована палата Тимошенко, встановлюють ґрати.

На думку Власенка, це роблять, щоб заблокувати будь-які дії будь-яких осіб, які можуть перешкоджати вивезенню Тимошенко на суд 23 липня.

Нагадаємо, судово-медичні експерти 7 липня повідомили Київський районний суд Харкова, що необхідно подовжити термін експертизи стану здоров'я колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко через відмову останньої від огляду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram