ГоловнаПолітика

Власенко: Тимошенко планують перевести назад у колонію

На думку адвоката, влада намагається вивести німецьких лікарів із процесу лікування, тиснучи на них.

Власенко: Тимошенко планують перевести назад у колонію
Фото: byut.com.ua

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові, планують виписати з медичного закладу і перевести назад у Качанівську виправну колонію.

Про це депутат Верховної Ради від фракції БЮТ Сергій Власенко заявив на брифінгу біля лікарні.

За його словами, для вивезення Тимошенко зараз спецслужби планують різні операції.

"Це роблять з єдиною метою - щоб людину, яка не отримала належного лікування, перевести назад у колонію і щодня, як у Києві, тягати на розгляд надуманої справи щодо ЄЕСУ, щоб до 28 серпня, до дати, на яку призначено розгляд справи в Європейському суді з прав людини, отримати новий вирок", - сказав Власенко.

Він також зазначив, що для досягнення цієї мети буде використано всі методи, зокрема, триватимуть провокації проти німецьких лікарів, лікарів "Укрзалізниці" й надалі змушуватимуть робити фальшиві та неправдиві заяви.

Власенко також зазначив, що влада намагається вивести німецьких лікарів із процесу лікування Тимошенко, чинячи на них тиск, у тому числі психологічний.

"Мета одна - вивезти в колонію, а після цього почати тягати її на судові засідання, не питаючи дозволу у лікарів", - зазначив Власенко.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на джерело, що в душовій під час прибирання спеціалізованого блоку лікарні, де лікується Тимошенко, було знайдено медпрепарати, що їх екс-прем'єр не прийняла.

Об'єднана опозиція спростувала цю інформацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram