ГоловнаПолітика
Спецтема
Ситуация с LB.ua

Медіа-профспілка просить прокуратуру розповісти про підсумки перевірки LB.ua

Заява прокуратури про відсутність кримінальної справи проти "Лівого берега" нічого не пояснює.

Медіа-профспілка просить прокуратуру розповісти про підсумки перевірки LB.ua
Фото: www.segodnya.ua

Незалежна медіа-профспілка України (НМПУ) звернулася до прокуратури Києва і в Генеральну прокуратуру України з інформаційним запитом щодо результатів перевірки за заявою народного депутата Володимира Ландіка. Про це йдеться на сайті НМПУ.

"Юридично "Лівий берег" не існує. Можливо, справу порушили за фактом або проти конкретних осіб, співробітників інтернет-видання LB.ua. З повідомлення прокуратури Києва неможливо дізнатися, чи було порушено кримінальну справу проти конкретних осіб - співробітників, чи було порушено справу за фактом вчинення нібито злочину", - говорить заступник голови НМПУ, редактор відділу "Економіка" сайту LB.ua Андрій Яницький.

Оскільки переслідування сайту почалося через заяву депутата Володимира Ландіка, профспілка звернулася в прокуратуру з проханням пояснити, чим завершилася перевірка за цією заявою, яке процесуальне рішення було в результаті ухвалено.

Нагадаємо, 2 липня Незалежна медіа-профспілка вимагала від народного депутата Володимира Ландіка відкликати свою заяву з прокуратури, що той і зробив буквально через три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram