ГоловнаПолітика

Хармс підтвердив існуючий діагноз Тимошенко

Німецький фахівець не озвучив самого діагнозу.

Хармс підтвердив існуючий діагноз Тимошенко
Фото: http://vebidoo.de

Проведене вчора медичне обстеження екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко підтвердило існуючий діагноз.

Про це сказав журналістам у міжнародному аеропорту "Харків" перед вильотом з України лікуючий лікар Тимошенко Лутц Хармс.

Проте німецький фахівець не озвучив самого діагнозу.

"Діагноз було опубліковано, разів, мабуть, десять у документах і експертизах професора Айнхойпля. Все, що я можу сказати, ми провели нове обстеження МРТ, у підсумку обстеження діагноз підтвердився. Тому ці щоденні підозри, мовляв тут відбувається симуляція, - безпідставні, оскільки конкретний діагноз є", - сказав він.

Зокрема, Хармс відкинув закиди в тому, що його перебування в Україні обумовлено високими гонорарами за медичні послуги.

"Участь фахівців клініки "Шаріте" в лікуванні екс-прем'єра є результатом домовленості України і Німеччини", - зазначив лікар.

"Річ тут зовсім не в грошах. Дехто думає, якщо професор приїжджає, то він заробляє тут величезні гроші. Це домовленість між державою Україна та клінікою "Шаріте" або ж між Україною та Німеччиною. Досягнуто такої за тієї ситуації, що пані Тимошенко не довіряє місцевій системі медицини в силу відомих обставин", - сказав Хармс.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко німецьким фахівцем клініки "Шаріте" оплачуватиме сім'я екс-прем'єра, а не влада Харківської області.

Також нагадаємо, з травня цього року Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні "Укрзалізниці" в Харкові (у неї діагностовано міжхребцеву грижу). Німецькі медики клініки "Шаріте" лікують екс-прем'єра в харківській лікарні по черзі, змінюючи один одного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram