ГоловнаПолітика

Екс-пасинка Фірташа, який згубив двох осіб, помітили в Києві

Сергій Калиновський нібито живе в столиці під іншим прізвищем.

Екс-пасинка Фірташа, який згубив двох осіб, помітили в Києві
Сергей Калиновский
Фото: dozor.kharkov.ua

Екс-пасинок олігарха Дмитра Фірташа Сергій Калиновський, який 2007 року скоїв резонансне ДТП у центрі Києва, повернувся до столиці та проживає під іншим прізвищем.

Про це виданню "Публічні люди" повідомили "джерела, що заслуговують поваги".

За їхніми даними, Калиновський проживає в Києві з дружиною і маленькою дитиною.

Водночас брат Калиновського Олександр цю інформацію не підтвердив, але й не спростував.

"Мало хто що каже. Я не буду нічого ні підтверджувати, ні спростовувати. Спасибі за дзвінок, до побачення", - сказав Олександр Калиновський.

Як повідомляли, 30 травня 2007 року в центрі Києва, керуючи спортивним BMW М6, Сергій Калиновський зіткнувся з припаркованими "Жигулями". Унаслідок аварії загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, а також пасажирка іномарки, подруга Калиновського Анастасія Броннікова.

11 червня Калиновського затримали під час спроби вилетіти в Ізраїль, але незабаром його відпустили під підписку про невиїзд.

До 14 вересня 2007 року Калиновський перебував на лікуванні в київській клініці "Біофармтех".

17 вересня того року прокуратура Києва надіслала прикордонникам заборону на його виїзд за кордон, а Українське бюро Інтерполу оголосило Калиновського в міжнародний розшук.

Однак, за інформацією ЗМІ, Калиновський усе-таки покинув Україну і певний час переховувався в Ізраїлі, а згодом переїхав до Москви.

2011 року була також інформація, що, живучи в Москві, він приїжджав в Україну.

У вересні 2008 року вдова прапорщика Куликовського повідомляла, що прокуратура Києва закрила справу Калиновського, але обіцяла, що просто так цього не залишить.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram