ГоловнаПолітика

Харківські регіонали міняють гречку на підтримку російської мови

Продуктові пакети можна отримати в усіх школах двох районів за місцем проживання.

Харківські регіонали міняють гречку на підтримку російської мови
Фото: pavlonews.info

Представники Партії регіонів у Харкові роздають продуктові пакети, пропонуючи підписати лист до Президента Віктора Януковича про надання російській мові статусу державної.

Про це повідомляє Громадянська мережа "Опора".

"Пакети роздають у Червонозаводському та Комінтернівському районах Харкова від благодійного фонду "Допоможи ближньому" з листівкою Анатолія Денисенка - ймовірного кандидата-мажоритарника від Партії регіонів у 173 виборчому окрузі", - йдеться в повідомленні організації.

У пакетах, окрім гречки, цукру, чаю, згущеного молока, масла, кави й печива, також телефонні довідники, лист-пам'ятка з переліком номерів райадміністрацій і агітаційна листівка від Денисенка.

"Також активісти "Опори" з'ясували, що під час отримання продуктових пакетів харків'янам пропонують підписати лист до Президента про надання російській мові статусу державної", - зазначили в організації.

За даними "Опори", продуктові пакети можна отримати в усіх школах району за місцем проживання. Для цього слід мати при собі посвідчення ветерана праці і бути в поданих списках. Тих, кого немає у списках, на місці просять заповнити заяву в благодійний фонд "Допоможи ближньому".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram