ГоловнаПолітика

Харківські медики зустрілися з німецьким лікарем Тимошенко

Від Хармса медики отримали "досить дивні відповіді".

Харківські медики зустрілися з німецьким лікарем Тимошенко
Лутц Хармс
Фото: http://vebidoo.de

Харківські лікарі зустрілися з лікарем з берлінської клініки "Шаріте" Лутцем Хармсом, який лікує Юлію Тимошенко, у присутності захисника екс-прем'єра Сергія Власенка.

"Він (Хармс) сказав, що буде з Власенком, тому що є така позиція, що він буде з ним, - і все", - повідомив журналістів головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федак у вівторок біля ЦКЛ №5.

Він висловив нерозуміння присутністі на зустрічі Власенка, оскільки передбачалося обговорити "суто медичні питання".

"Ми не мали наміру обговорювати медичні проблеми в присутності сторонніх людей... Ми не мали наміру розмовляти переважно щодо конкретної патології, а в цілому обговорити ситуацію. Більше того, професура, яка з нами була, хотіла висловити свої побажання, своє бачення, якісь додаткові методи лікування та обстеження. Очевидно, немає бажання слухати наших фахівців, до речі, висококласних та світового рівня...", - зазначив Федак.

Він також повідомив, що на багато питань, поставлених Хармсу під час зустрічі харківськими лікарями, вони отримали "досить дивні відповіді".

"Ми поставили питання: як часто в клініках Німеччини необхідно спостерігати пацієнтів. Нам відповіли: щодня. А він приїжджає раз на два тижні", - сказав Федак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram