ГоловнаПолітика

Харківські медики обурені ситуацією навколо хвороби Тимошенко

Лікарі мають намір пікетувати Посольство Німеччини в Києві.

Харківські медики обурені ситуацією навколо хвороби Тимошенко
Фото: Макс Левин

Представники Харківського наукового медичного товариства (ХНМТ), які 9 липня заявили про стурбованість відсутністю прогресу в лікуванні екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, сьогодні проведуть пікетування Посольства ФРН у Києві.

Акція харківських лікарів у столиці розпочнеться о 13.00.

"Медики обурені ситуацією навколо хвороби Тимошенко, ігноруванням української медицини. Тимошенко лікують німецькі лікарі, зокрема, лунають заяви про початок одужання, і відразу ж лікарі "Шаріте" констатують погіршення стану пацієнтки", - сказав співрозмовник агентства.

"Ми, - додав він, - не хочемо стояти осторонь подій, тому що це зачіпає нашу честь і гідність, вимагаємо припинити зловживання на темі про невиліковність хвороби Тимошенко і пропонуємо свою професійну допомогу, можливість обстеження та її лікування самостійно".

За словами представника ХНМТ, під час акції в Києві лікарі планують оприлюднити відкритий лист, щоб донести свою позицію.

Нагадаємо, напередодні члени Харківського медичного товариства висловили стурбованість відсутністю позитивної динаміки в лікуванні Тимошенко, яке їй надають у ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові під наглядом лікарів берлінської клініки "Шаріте".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram