ГоловнаПолітика

"Наша Україна", УНП і КУН заявили про об'єднання

Об'єднуються, як сказано в документі, заради спільних цінностей і цілей, зокрема, для відстоювання державної незалежності, безпеки, демократії.

"Наша Україна", УНП і КУН заявили про об'єднання
Фото: www.segodnya.ua

Політичні партії "Наша Україна", Українська народна партія і Конгрес українських націоналістів підписали декларацію про об'єднання.

До декларації, яку сьогодні підписали в Києві, також долучилися понад 30 громадських організацій, серед них "Просвіта", "Меморіал", Спілка офіцерів України, інші молодіжні, громадські організації патріотичного спрямування.

У декларації наголошено, що, крім спільної участі у виборах, партії мають на меті сформувати єдину українську політичну силу.

"Ми, представники патріотичних і національно-демократичних партій, за підтримки громадських організацій і рухів, українських церков заявляємо про об'єднання зусиль для забезпечення політичного відсічі і громадянської протидії наступу антиукраїнських сил", - йдеться в декларації.

Підписанти наголошують, що об'єднуються заради спільних цінностей і цілей, зокрема - відстоювання державної незалежності і безпеки, демократії, цілісності нації, її національної ідентичності, європейського вибору країни та добробуту держави.

"Переконані, що, лише об'єднавшись, ми зможемо якісно змінити державну політику і повернути Україну на шлях демократії, добробуту та європейського розвитку", - йдеться в декларації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram