ГоловнаПолітика

Янукович вважає Донеччину найсильнішим регіоном

Президент привітав жителів області з 80-річчям її заснування.

Янукович вважає Донеччину найсильнішим регіоном
Фото: poltava.pl.ua

Донеччина завжди була і залишається одним із найпотужніших регіонів України з колосальним економічним потенціалом.

На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович у своєму привітанні з нагоди 80-річчя Донецької області, повідомляє прес-служба глави держави.

"Донеччина завжди була і залишається одним із найпотужніших регіонів України, чий колосальний економічний потенціал визначається вуглевидобувною, металургійною та обробною промисловістю, розвиненим сільським господарством, великими науковими та культурними здобутками", - йдеться у привітанні Президента.

Янукович нагадав, що в історію Донбасу золотими літерами вписано імена багатьох видатних особистостей, які в різні часи прославляли рідний край, серед них: шахтарі Олексій Стаханов та Іван Стрельченко, космонавт Георгій Береговий і хірург Григорій Бондар, педагог Віктор Шаталов і спортсмен Сергій Бубка.

Глава держави наголосив, що сьогодні область впроваджує сучасні технології виробництва, використовує інноваційні підходи в управлінні розвитком інфраструктури, забезпечуючи поліпшення добробуту співвітчизників.

Президент висловив переконання, що всі досягнення регіону були б неможливі без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею і теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції і передають у спадок прийдешнім поколінням, і висловив їм вдячність і глибоку повагу.

Янукович побажав жителям Донецької області міцного здоров'я, сімейного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту та процвітання в ім'я рідного Донбасу й України.

Сьогодні, з нагоди 80-річчя Донецької області Віктор Янукович відвідає Донецьк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram