ГоловнаПолітика

Янукович вважає проведення ЧЄ-2012 з футболу перемогою України

Президент подякував усім, хто брав участь у підготовці та проведенні турніру.

Янукович вважає проведення ЧЄ-2012 з футболу перемогою України
Фото: www.president.gov.ua

Президент Віктор Янукович вважає проведення чемпіонату Європи з футболу перемогою України.

Про це він сказав на офіційному прийомі з нагоди завершення ЧЄ-2012 з футболу, повідомляє сайт Президента.

"Це наша з вами спільна перемога", - підкреслив Янукович.

Він висловив подяку всім тим, хто брав участь у підготовці та проведенні турніру, зазначивши, що для України після кризи це було непростим завданням.

"Організація Євро-2012 стала справжнім випробуванням для ураженої кризою української економіки. Два роки тому у нас було відставання за готельною та транспортною інфраструктурою", - сказав Президент.

Крім того, він підкреслив, що інфраструктура, яка готувалася до турніру, слугуватиме в подальшому, а також зазначив, що темпи розвитку інфраструктури не повинні зупинятися.

Янукович також висловив подяку всім уболівальникам і іноземним гостям, які відвідали турнір.

Президент в рамках заходу вручив ордени Ярослава Мудрого і "За заслуги" різних ступенів причетним до організації турніру.

Єдиним, кого не нагородили, став мер Львова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що на офіційному прийомі з нагоди завершення Євро-2012 були представники вищих органів державної влади України, міністри, керівництво Федерації футболу України, тренерський штат національної збірної України з футболу, чиновники УЄФА.

Також, на урочистий прийом прибули прем'єр-міністр України Микола Азаров, секретар РНБО Андрій Клюєв, глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, представники уряду, Адміністрації Президента, народні депутати. Серед парламентарів були Ківалов, Колесніченко, Макеєнко, Волков, Симоненко і Бевз.

Крім того, на урочистому прийомі були голови обласних адміністрацій та мери міст, що приймали Євро-2012 в Україні. Крім того, урочистий прийом відвідали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, тренер національної збірної з футболу Олег Блохін, а також гравці національної збірної з футболу і видатні спортсмени.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram