ГоловнаПолітика

На всіх виборчих дільницях встановлять відеокамери

За перебігом виборів можна буде спостерігати через веб-портал.

На всіх виборчих дільницях встановлять відеокамери
Фото: http://ict-online.ru

Прем'єр Микола Азаров повідомив про ухвалення рішення встановити на всіх 34 тисячах виборчих дільниць веб-камери для моніторингу перебігу голосування.

Про це він сказав під час зустрічі з віце-президентом Парламентської асамблеї ОБСЄ, депутатом австрійського парламенту Вольфгангом Гроссруком.

"Прем'єр-міністр підкреслив, що Віце-президенту ОБСЄ він першим повідомляє про ухвалене рішення встановити на всіх 34 тисячах виборчих дільниць веб-камери для моніторингу ходу голосування, попередження порушень виборчого законодавства або оперативного реагування на можливі порушення. Як зазначив глава уряду, за парламентськими виборами в Україні можна буде спостерігати через веб-портал з будь-якого куточка світу", - передає слова Азарова прес-служба Кабміну.

"Чи це не показник відкритості і відповідь тим, хто завчасно говорить про можливі фальсифікації під час виборів?", - підкреслив Азаров.

Нагадаємо, представники правлячої партії і сам Азаров вже заявляли про те, що імовірно веб-камери будуть на виборах, проте остаточного рішення ухвалено не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram