ГоловнаПолітика

Тюремники підрахували загальний час зустрічей Тимошенко з гостями в лікарні

І нагадала, що Тимошенко відмовляється від участі в суді.

Тюремники підрахували загальний час зустрічей Тимошенко з гостями в лікарні
Фото: www.lrp.lt

Державна пенітенціарна служба зазначає, що Юлія Тимошенко провела в лікарні за зустрічами з гостями загалом понад 122 години.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Тимошенко провела за зустрічами з гостями понад 122 години", - зазначено в повідомленні.

Відомство наголошує, що в період із 9 травня по 28 червня Ю. Тимошенко, перебуваючи в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" (Харків), постійно й активно спілкується зі своїми захисниками та іншими відвідувачами.

Зокрема, упродовж зазначеного періоду засуджена провела низку тривалих зустрічей з іноземними політиками, представниками міжнародних організацій.

Усього за період реабілітації в медзакладі її активність у спілкуванні з гостями порівняно з часом перебування в Качанівській виправній колонії, як зазначає Пенітенціарна служба, значно збільшилася.

Зокрема, Тимошенко провела 32 зустрічі з захисниками загальною тривалістю понад 90 годин, 9 зустрічей з іноземними політиками загальною тривалістю близько 24 годин, а також вона мала два побачення з рідними, які тривали близько 8 годин.

Із боку німецьких та українських лікарів заперечень щодо цих контактів і навантажень не було.

Одночасно Пенітенціарна служба нагадує, що в зазначений період Тимошенко неодноразово відмовлялася від участі в судових засіданнях у її справі.

Нагадаємо, 9 травня Ю. Тимошенко було переведено з Качанівської виправної колонії на лікування в Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram