ГоловнаПолітика

Грача вигнали зі ще однієї партії

Як стверджують у КПРС, Грач займався більше самомилуванням, аніж партією.

Грача вигнали зі ще однієї партії
Фото: segodnya.ua

Комуністична партія робочих і селян звільнила Леоніда Грача з посади голови ради партії.

Про це повідомив новообраний голова ради КПРС Олександр Яковенко.

За його словами, вищі керівні органи партії ухвалили відповідне рішення ще в квітні, після чого документи було подано в Міністерство юстиції. 19 червня Мін'юст підписав наказ про внесення змін до керівництва партії.

Яковенко пояснив таке рішення партії тим, що Леонід Грач під час керівництва політсилою порушував статут із багатьох позицій. Окрім того, до роботи обласних організацій було залучено людей, які не мають жодного стосунку до комуністичного руху.

"Тому було прийнято рішення переобрати його як керівника і вивести з усіх керівних органів партії, що й було зроблено. Його вивели з Ради партії. Він практично не збирав її, самоусунувся, спроба була все звести до партії однієї людини. Ми звільнилися від стороннього тіла. Людина займалася більше самозамилуванням. Партією він не займався", - сказав Яковенко.

Нагадаємо, в грудні 2010 року після тривалого конфлікту між лідером КПУ Петром Симоненком і Грачем керівні органи КПУ вивели останнього зі складу ЦК, звільнили з посади першого секретаря Кримського рескому КПУ, позбавили членства в партії, а також у фракції у Верховній Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram