ГоловнаПолітика

Буковинського "Лозинського" звинуватили в стрілянині в бік дітей

Умовний вирок не віднадив Михайла Бойчука від свавілля.

Буковинського "Лозинського" звинуватили в стрілянині в бік дітей
Михаил Бойчук
Фото: wek.com.ua

Екс-голова Заставнівської райадміністрації Чернівецької області Михайло Бойчук, якого раніше засудили до 5 років умовно за побиття рибалок, пострілами з рушниці відганяв дітей від свого заводу.

Про це заявили в Чернівецькій облорганізації партії "Батьківщина".

"21 і 22 червня Бойчук ходив у поле і стріляв у повітря, щоб діти з худобою залишили це поле і пішли геть. Територію навколо заводу він, очевидно, по-панськи, вважає своєю. А людей, схоже, має за кріпаків", - зазначили в організації .

"Цю заяву просимо вважати офіційним запитом до правоохоронних органів щодо законності володіння умовно засудженого громадянина Бойчука зброєю і щодо розгляду подальшої можливості перебування його на волі", - йдеться в заяві буковинської "Батьківщини".

Ситуацію з пострілами також підтвердили в ГУ МВС України в Чернівецькій області.

У повідомленні міліції зазначено, що в п'ятницю близько 09.00 на оперативну лінію "102" Заставнівського райвідділу міліції надійшла інформація від громадянина Іллі Чухрія про те, що "в селі Хрещатик біля території заводу "Хрещатик" один із колишніх керівників району зі свого власного автомобіля з невідомої зброї здійснив декілька пострілів по птахах".

Як зазначено в заяві ГУ МВС, слідчо-оперативна група райвідділу міліції виїхала й оглянула місце події, опитує жителів, що проживають у районі заводу, і працівників заводу.

"Було встановлено, що деякі жителі села чули звуки, подібні на постріли", - наголошено в повідомленні.

Як відомо, в квітні 2011 року голова Заставнівської РДА Бойчук зі своїм братом, зятем і двома охоронцями ставу катували чотирьох рибалок, які без дозволу ловили рибу в приватній водоймі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram