ГоловнаПолітика

Наливайченко може приєднатися до Об'єднаної опозиції

Екс-глава політради "Нашої України" говорить про "індивідуальне членство".

Наливайченко може приєднатися до Об'єднаної опозиції
Фото: Макс Левин

Екс-глава політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко може приєднається до Об'єднаної опозиції на умовах "індивідуального членства".

Про це пише газета "Коммерсант".

Зазначимо, вчора на брифінгу перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявили про входження партії Гриценка до складу Об'єднаної опозиції.

На питання щодо можливого приєднання партій Миколи Катеринчука і Юрія Кармазіна до Об'єднаної опозиції, Турчинов відповів ствердно і додав: "Ми не виключаємо, що в Україні є політики, які не висувають до Об'єднаної опозиції вимог щодо списків, щодо округів, які разом з нами готові до боротьби, до протистояння і перемоги над режимом Януковича".

Турчинов також сказав, що також можливе приєднання інших партій до Об'єднаної опозиції.

У свою чергу видання пише, що також передбачено "індивідуальне членство" в об'єднанні колишнього голови політради партії "Наша Україна" Наливайченка. Як відомо, він подав у відставку після того, як не зміг переконати однопартійців відмовитися від ідеї конкурувати на парламентських виборах зі списком кандидатів від Об'єднаної опозиції.

Сам Наливайченко підтвердив газеті свій намір увійти до складу об'єднання.

"Коли я виходив з "Нашої України", я відразу сказав, куди пішов. Я і так в цій команді, і хотів би продовжувати працювати там", - сказав "Коммерсанту" Наливайченко. Однак, за його словами, наразі невідомо, яким чином буде формалізовано його співпрацю з об'єднанням опозиційних партій.

Нагадаємо, 22 травня екс-голова СБУ Наливайченко склав з себе повноваження голови політичної ради партії "Наша Україна" і припинив своє членство в партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram