ГоловнаПолітика

Кожем'якін: "Батьківщину" обклали з усіх боків

Політик упевнений у наявності зрадника в штабі опозиції.

Кожем'якін: "Батьківщину" обклали з усіх боків
Фото: www.segodnya.ua

Голова фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявив про тиск фіскальних і правоохоронних органів на партії "Батьківщина" та "Фронт Змін".

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Сьогодні фіскальні та правоохоронні органи обклали нашу політичну силу з усіх боків. І багато людей, які хотіли б нам допомагати, бояться це робити. Наші колеги з "Фронту Змін" змогли зберегти якийсь свій ресурс, тому що весь удар припав на нас. Але тепер і стосовно них почали системно працювати", - зазначив Кожем'якін.

За словами депутата, в штабі Партії регіонів створено групу з дискредитації Арсенія Яценюка, а також осіб, які фінансують обидві партії.

На думку Кожем'якіна, такі дії розраховані на те, що внаслідок компрометації кандидатів у депутати, партії почнуть застосовувати право вето під час складання списків.

Також він повідомив, що про план опозиції з перешкоджання ухваленню закону про мови більшість знала.

"Наш план здали, це зрада. І якби навіть ми виконали його, він би не спрацював, бо карток на місцях позафракційних не було. Хто це зробив - не знаємо. Я думаю, це хтось із штабу. Тому що були деякі подробиці, які звучали тільки тут. Наприклад, інформація про 30 карток. Це обговорювали тут, у штабі, але в плані йшлося тільки про 12 карток", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram